Μπάρα

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ



 

«Είχαμε πληροφόρηση για τα Ίμια αρκετό καιρό πριν τα γεγονότα του Ιανουαρίου του’96. Οι Τούρκοι 3 μήνες πριν είχαν αρχίσει ασκήσεις σε βραχονησίδες στα μικρασιατικά παράλια που προσομοίαζαν με δικές μας ακτές. Και φυσικά είχαμε ενημερώσει αρμοδίως. Η υπηρεσία μας δούλεψε καλά. Ήταν εντυπωσιακή η πληροφόρηση που είχαμε. Εκτεταμένη ήταν και η ανάλυση. Να ξέρετε, την Τουρκία την έχουμε στο πιάτο…».

Αυτά μου είχε εκμυστηρευτεί ο τότε αρχηγός της μυστικής μας υπηρεσίας ναύαρχος Λεωνίδας Βασιλικόπουλος που από σήμερα μας αποχαιρετά απ τα μπαλκόνια του ουρανού. Είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω πως ήταν ένας ακέραιος άνθρωπος, ένας έντιμος πατριώτης ένας αθόρυβος αγωνιστής της Δημοκρατίας που ποτέ δεν αντάλλαξε τα ακριβά μυστικά του. Για να μην πληγώσει την πατρίδα , δεν εκτόξευσε τούς «Σκούντ» των πληροφοριών του ούτε κατά κάποιων εξ απορρήτων της κυβέρνησης Σημίτη για τούς οποίους πίστευε ακράδαντα πως δεν δούλευαν με θέρμη για τα συμφέροντα της χώρας….Ας είναι!!
Ο Βασιλικόπουλος δεν ήταν του δόγματος που επικρατεί στον παράλληλο κόσμο των κατασκόπων πως «Ζεις κατά τύχη. Αγαπάς κατ επιλογή. Σκοτώνεις κατ επάγγελμα…». Ήταν όμως αποτελεσματικός. Είχε ενημερώσει την τότε κυβέρνηση για σχέδιο κατάληψης των νησιών μας με λεπτομέρειες -σοκ και με πλήθος απορρήτων εγγράφων. Τα έγγραφα που ήρθαν στην κατοχή μας -από άλλη πηγή- τόνιζαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για κατάληψη νησιών η μικρονήσων-πλην της Λήμνου. Κι ακόμα στοιχεία-φωτιά για αποβατικές ασκήσεις επί Τουρκικού εδάφους.
Μάλιστα, εκμυστηρευόμενος τις μύχιες σκέψεις του για τους Τούρκους κομμάντος των Ιμμίων μου είχε τονίσει -σκεπτόμενος ίσως και με την ιδιότητα του αρχηγού ΓΕΝ- ότι τούς Τούρκους έπρεπε να τους αφήναμε στα βράχια κι ότι αν δεν συνέβαινε το τραγικό περιστατικό με την πτώση του ελικοπτέρου ίσως και να είχε διακωμωδηθεί η υπόθεση….
«Κάποιοι ήθελαν να περισώσουν το κύρος της τότε Πρωθυπουργού Τανσού Τσιλέρ. Ήταν ένα «χοντρό» επεισόδιο» για τη μάχη των εντυπώσεων..»-μού είχε πει ο επιφανής συνομιλητής μου που -όπως είχε γραφεί- είχε παραδώσει στον Ανδρέα Παπανδρέου το καλοκαίρι του΄95 έναν απόρρητο φάκελο με χάρτες, πληροφορίες από υποκλοπές, σχέδια και ντοκουμέντα -φωτιά. Τότε, είχε πει στον Ανδρέα Παπανδρέου «Πρόεδρε, Αμερικανικός δορυφόρος εντόπισε κοιτάσματα πετρελαίου και υδρογονανθράκων στο Αιγαίο.!!».
Ο χάρτης εκτεινόταν από την Κάρπαθο μέχρι τη Γαύδο, αλλά σε κύκλο βρισκόταν και μια ασήμαντη περιοχή του Ν.Α Αιγαίου με τις βραχονησίδες των Ιμμίων!!! Οι πληροφορίες που ποτέ δεν αποκάλυψε ο Βασιλικόπουλος ήταν πως μέσα στον ίδιο φάκελο βρίσκονταν και κάποια στοιχεία για τον ίδιο τον Κ. Σημίτη… Αρκετά χρόνια μετά, η χήρα του πρώην Πρωθυπουργού και ηγέτη του ΠΑΣΟΚ η Δήμητρα Παπανδρέου είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική εκπομπή του Γ. Τράγκα, τις μύχιες σκέψεις και απόψεις του ίδιου του Ανδρέα για τον Σημίτη. «Ότι ήταν ένας μέτριος καθηγητής, ένας κακός άνθρωπος κι ένας πολιτικός που δεν έβαζε σε πρώτη μοίρα τα συμφέροντα της χώρας!!!»
Ο έμπειρος Βασιλικόπουλος που πήρε μαζί του πολλά ακριβά μυστικά για να μην «πληγώσει» τη δόλια πατρίδα είχε πληροφορίες που δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση ότι οι Τούρκοι σχεδίαζαν εκείνη την περίοδο δήθεν καταδίωξη υποτιθέμενου Κούρδου σε νησί του Αιγαίου και με το πρόσχημα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας θα συλλάμβαναν επί Ελληνικού εδάφους τον «Κούρδο αγωνιστή» και μετά το βίντεο της σύλληψης θα έκανε το γύρο του κόσμου!!…
Αυτά και άλλα πολλά κατάφερε να αποτρέψει ο ικανός ναύαρχος που νοιαζόταν » για το τιμιότερων και αγιότερων » που είναι η πατρίδα…

Πηγή: Hellasforce.com


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου