Μπάρα

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Όσο θα υπάρχουν Αλήτες και Προβληματικοί άνθρωποι.



Όσο θα υπάρχουν Αλήτες και Προβληματικοί άνθρωποι.

Δείτε τι έγραψε στο προφίλ του στο facebook κάποιος Τατουαζάκιας για τους τρείς Άτυχους Χειριστές του ελικοπτέρου Augusta Bell 212 που κατέπεσε εξαιτίας αδιευκρίνιστων συνθηκών στην νησίδα Κιναρος του Αιγαίου.
_____________________________________________________________________________


 




Nikos Zaxariadis

Έπεσε ένα ελικόπτερο Ε, και….
Κοίτα να δεις τι γίνεται…
Ο ένας επαγγελματίας μουσικός. Ο άλλος μανάβης. Κάποιος άλλος είναι μικροεπιχειρηματίας. Εγώ είμαι καλλιτέχνης δερματοστιξίας…. Άλλοι είναι δικηγόροι, δημοσιογράφοι, ηλεκτρολόγοι, ψυκτικοί, σχεδιαστές, γραφίστες κλπ.
Τα περισσότερα επαγγέλματα μπορούν να έχουν σωστούς αλλά και κακούς επαγγελματίες. Ακόμα και αυτό της ιερόδουλης!
Αλλά υπάρχουν κι επαγγέλματα που από την φύση τους δεν μπορούν να έχουν καλή. θετική πλευρά…. Το γνωστότερο είναι αυτό του μπάτσου..
Υπάρχει όμως και αυτό του στρατιωτικού! Ενώ ο μεν Χ σωστός επαγγελματίας τρώει ένα σημαντικό μέρος της ζωής του και της καθημερινότητας του για να γίνει καλύτερος στο είδος του, ο δε στρατιωτικός, σπαταλάει τη καθημερινότητά του σε μελέτη τρόπων αφαίρεσης ζωών…. Ανθρωπίνων ζωών! Άβουλα…. Κατόπιν εντολών… Εντολών ανθρώπων που στην καθημερινότητά μας βρίζουμε και τους λέμε πολιτικούς’’! ο επαγγελματίας στρατιωτικός έχει κάνει επάγγελμα τον φόνο!
Και ξαναρωτάω… Ε, και; Σιγά την απώλεια! Ούτε επιστήμονες χάθηκαν ούτε άνθρωποι του πνεύματος, των γραμμάτων και των τεχνών. Τρείς επαγγελματίες δολοφόνοι αγνοούνται! Μισό να πάρω μια γάτα και να την μάθω να κλαίει!
________________________________________________________________________

Φυσικά ο Αλήτης αυτός μετά τα μάζεψε και ζητούσε πανικόβλητος συγγνώμη και παράλληλα έσβησε και το προφίλ του από το facebook.



________________________________________________________________________


Αναστάσιε, Κωνσταντίνε και Λευτέρη καλό ταξίδι και να Ξέρετε ότι έχετε Συμπεριληφθεί στο Χρυσό Βιβλίο των Ηρώων της Πατρίδος μας…

ΑΘΑΝΑΤΟΙ….. 



Γεώργιος Δρακόπουλος  Ο.Υ.Κ. 65

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου